Nieuws

21-12-2022

Het slimste bedrijf.

Techprof staat op de vierde plaats bij het radiospelletje "Het Slimste Bedrijf" op Q-music.

Het Slimste Bedrijf op Q-Music

22-02-2022

Zoek de verschillen!

Oud
Nieuw

Techprof neemt vier nieuwe bezorg-bussen in gebruik


Na jaren trouwen dienst, de een wat langer dan de ander maar qua kilometers ontlopen ze elkaar niet zoveel, hebben we afscheid genomen van onze vorige vier bezorg-bussen.
Techprof neemt sinds vandaag vier nieuwe bezorg-bussen in gebruik.
Met deze bussen kunnen we onze klanten weer jaren optimaal voorzien van de goederen die bij ons worden besteld. Kleine pakketjes, pallets of lengte vracht.
We hebben gekozen voor het nieuwste model Renault Traffic met Euro-6 motoren, de schoonste motoren in de huidige markt.

Vandaag werden de sleutels overgedragen aan onze chauffeurs.
Nieuwe bussen
Nieuwe bussen met chauffeurs
Onze chauffeurs van onze vier vestigingen staan trots bij hun nieuwe bus.
Vlnr: Techprof Alkmaar, Techprof Haarlemmermeer, Techprof Utrecht en Techprof Amsterdam.

Zij ontvangen de sleutels uit handen van Tom van Luling van Renault-Nieuwendijk Hoofddorp.
Image title
Image title

Wij danken Renault-Nieuwendijk Hoofddorp voor het rijklaar maken van de bussen, het verzorgen van de betimmering aan de binnenkant en het monteren van de dakdragers. Daarnaast danken wij BLS sign & print voor het verzorgen van de belettering op de bussen.

Wij wensen onze chaufeurs vele comfortabele en vooral veilige kilometers toe.
Image title
Autobedrijf Nieuwendijk
BLS sign & print25-02-2022


Update maatregelen Corona Virus.


De belangrijkste wijzigingen, die vanaf vrijdag 25 februari zijn ingegaan en betrekking hebben op onze dienstverlening:
 • Onze vestigingen zijn geopend voor al onze relaties;
 • Het dragen van een mondkapje in onze vestigingen is niet meer verplicht. Stelt u het toch op prijs om een mondkapje te dragen dan stellen we ze gratis ter beschikking.

Hieronder treft u de maatregelen die Techprof nog wel heeft genomen om het besmettingsgevaar te verkleinen:
 • Vestigingen:
  • Openingstijden: Wij zijn, voor al onze klanten, geopend conform onze reguliere openingstijden
  • Mondkapjes: Het is in onze vestiging niet verplicht een mondkapje te dragen. Stelt u het zelf op prijs een mondkapje te dragen dan stellen we we ze nog steeds gratis ter beschikking.
  • Afstand: We vragen een ieder nog steeds om op afstand blijven, wij houden ons aan de 1.5 meter zoals het RIVM adviseerd. Wij zijn nog terughoudend wat betreft het schudden van. Wij zijn alert op (mogelijk) grieperige collega’s en dus ook op klanten.
  • Aantal klanten: Er is geen beperking meer betreffende het aantal klanten in onze vestigingen.
  • Hygiene: Wij blijven letten op het schoonmaken en desinfecteren van onze vestigingen, en dan met name de onderdelen die veel door mensen worden aangeraakt. Vanaf heden kunnen we weer een handtekening vragen voor ontvangst van de goederen.
  • Betalingen: Het verzoek om zoveel mogelijk te pinnen en niet met contant geld af te rekenen blijft bestaan.

 • Bereikbaarheid: Wij zijn telefonisch, per e-mail en watsapp bereikbaar. Kijk op onze onze contactpagina voor meer informatie. Onze webshop is 24/7 bereikbaar. U kunt daarop een groot gedeelte van ons assortiment bestellen. Wilt u hier gebruik van maken vraag dan een account aan bij een van onze medewerkers.

 • Vertegenwoordigers: Onze vertegenwoordigers zijn voor u beschikbaar. Zij houden zich aan de algemene richtlijnen en mocht u speciale richtlijnen hebben binnen uw bedrijf, maak ze kenbaar dan houden zij daar rekening mee.

 • Aanmeetsessies:  Indien u dit wenst kunnen we een aanmeetsessie voor gehoorbescherming-op-maat uitvoeren. 
 • Leveringen: Onze magazijnen en chauffeurs blijven allert op het gebied van hygiëne. Zij zullen afstand bewaren maar kunnen wel weer een handtekening vragen voor de geleverde producten. Onze chauffeurs zullen leveren op de plaatsen die u gewent bent. Ook zij zullen zich blijven houden aan de maatregelen die u als klant kenbaar maakt.
Mochten er in de toekomst veranderingen zijn in de aanpak van deze crisis en ons beleid dan houden wij u op de hoogte middels een update op deze pagina.


03-09-2021


Mascot is offical Event Supplier van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Mascot Formula 1


01-06-2021


Leveringsproblemen bij onze leveranciers.


Geachte bezoeker van onze site, 

Door tekort aan grondstoffen en vertraging bij onze logistieke dienstverleners zijn er een aantal van onze leveranciers die de levertijden niet meer kunnen waarmaken waarop wij in het verleden altijd konden rekenen.

Door de wereldwijde Corona-pandemie hebben sommige fabrieken maanden niet kunnen produceren. Nu zij druk bezig zijn de achterstanden in te lopen is er een tekort ontstaan aan grondstoffen.
Wij proberen, door ons voorraad nivo te verhogen, dit probleem voor te blijven.

De verwachtingen zijn dat deze problemen de komende maanden zullen aanhouden.

Wij danken u voor uw begrip en vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


01-07-2020

Makita introduceert haar krachtigste platform ooit

Makita XGT

Onze ingenieurs streven elke dag opnieuw naar sneller, krachtiger, meer. Met het LXT-platform kun je voor heel veel klussen prima vooruit. Laat het daarom volstrekt duidelijk zijn dat de Makita ingenieurs door zullen gaan met verdere ontwikkeling van dit succesvolle platform.

Elke technologie bereikt echter ooit een limiet, en dan brengt innovatie nieuwe doorbraken. Dat is de reden achter XGT, het nieuwe 40 V Max platform dat Makita in de komende jaren zal uitrollen. Rondom een compleet nieuw ontworpen accu.

Naar verwachting zullen er eind volgend jaar zo’n 100 machines beschikbaar zijn voor krachtige oplossingen in bouw, industrie, groenvoorziening en schoonmaak. Een kleine slag om de arm daarbij: het coronavirus beïnvloedt de productieopbouw. Het gaat iets minder snel dan oorspronkelijk verwacht, maar dat het gaat komen is zeker.

XGT is klaar voor meer. Meer kracht. Meer mogelijk.

Ga hier naar ons XGT-assortiment in onze webshop
Makita M, XGT


24-06-2020

Laat een kleine bout geen groot probleem worden

 Start film
Bij fabricageprocessen kan dit leiden tot uitgebreide stilstand, productiviteitsverlies, geldverlies, tijdverlies - en dat alles vanwege één klein ding - zoiets kleins als een bevestigingsmiddel. Als wereldleider op het gebied van afdichtings- en lijmoplossingen, weet Loctite hoe belangrijk het oplossen van problemen is, dus doen ze er alles aan om ervoor te zorgen dat uw machines en uw installaties nooit stoppen met bewegen. En dat betekent, rekening houden met elk klein detail. En dat wil Loctite bewijzen met een demo die precies laat zien wat ze bedoelen. Loctite heeft een schroefdraadborgmiddel ontwikkeld dat niet alleen het losraken van trillingen elimineert, maar ook de schade die daarna optreedt. Ze hingen twee identieke ladingen van 130 voet in de lucht die met dezelfde snelheid trilden. Er is maar een klein verschil. Eén machine is stevig bevestigd met LOCTITE Schroefdraadborgmiddel 243 (™) om losraken van trillingen te voorkomen. Kijk wat er gebeurt als een paar druppels Threadlocker het verschil tussen succes en mislukking blijken te zijn.

Start film
10-06-2020

Technishow verplaatst naar 2022

De coronacrisis houdt de gemoederen nog steeds bezig. De markt staat onder druk en bedrijven in de maakindustrie beleven onzekere tijden. Veel exposanten van TechniShow 2020 hebben aangegeven het laten doorgaan van TechniShow 2020 in september van dit jaar – in het licht van de huidige omstandigheden – niet wenselijk te vinden.

Met de kennis van nu is het nog niet duidelijk of de richtlijnen van de overheid wel de ruimte bieden om na 1 september aanstaande een groot event zoals TechniShow te organiseren. Omdat een dergelijk event een lange voorbereidingstijd nodig heeft en er veel onzekere factoren een rol spelen, is nu – in overleg met alle stakeholders – besloten de vakbeurs te verplaatsen naar maart 2022.

Samen met alle partners, bezoekers en exposanten kijken wij uit naar de editie van 2022. We zijn ervan overtuigd dat wij er gezamenlijk weer een groot succes van gaan maken.

Technishow 2020

Lees meer.... 
08-04-2020

Techprof bestaat 10 jaar

Alweer 10 jaar geleden zijn we met 4 medewerkers gestart met Techprof Amsterdam inmiddels hebben we vier vestigingen en 20 collega's. Hellaas hebben we door deze, voor een ieder, vreemde omstandigheden moeten besluiten het niet uitbundig te vieren.
Maar we hebben natuurlijk wel onszelf getrakteerd!10-jaar
 (we hebben de kaarsjes niet uitgeblazen)
We willen wel van de gelegenheid gebruik maken om al onze klanten te bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. We doen er, ook in deze uitzondelijke omstandigheden, alles aan om u van dienst te zijn. Natuurlijk gaan we ervan uit u in de toekomst gewoon weer, van dichtbij, te kunnen verwelkomen in onze vestigingen. 

Blijf gezond.
Namens alle medewerkers van Techprof.

01-02-2020

Milwaukee digitale accu ratel- momentsleutel

Nu beschikbaar Milwaukee Tool's eerste digitale momentsleutel, levert tot 50% snellere installatie door de handbediende momentsleutel te vervangen.
M12ONEFTR1201-12-2019

Loctite veranderd verpakking


Loctite 243
Al jarenlang gebruiken we de rode flesjes van Loctite. Ze zijn gekend voor hun kwaliteit, hun herkenbare kleur en vorm en voor het innovatiefe karakter van al die productoplossingen die intussen inmisbaar geworden zijn in onze toolbox.

Loctite staat niet alleen voor betrouwbare kwalitatieve producten maar ook voor een hoog niveau van technische en commerciele support, in het hele verloop van uw processen.
Loctite is de lijmkampioen.
De vele kopies die er op de markt te vinden zijn, bewijzen de kwaliteit van onze producten. Om verwarring te voorkomen, was het dus nodig om duidelijker onderscheid te maken met de anaerobe lijmen van uw voorkeur.

De anaerobe lijmen van Loctite krijgen nu een andere look:
 • Moderner
 • Uitgesprokener (moeilijker te kopieren)
Deze nieuwe verpakking staat nog altijd symbool voor de kracht en de revolutie die Loctite bracht in de anaerobe chemie en toont aan wat het produkt na al die jaren nog is:  
UNIEK
De nieuwe verpakking verandert niets aan het product zelf.
Loctite garandeert dezelfde kwaliteit en prestaties als voorheen. De formule, de kenmerken maar ook de IDH-nummers blijven ongewijzigd.01-08-2019

's Werelds eerste snoerloze 1" slagmoersleutel op de markt

M18 ONE FHIWF1
 • De M18 FUEL™ slagmoersleutel levert 2033 Nm koppel in een compact formaat, zonder snoeren, benzine of pneumatiek.
 • Levert tot wel 2400 Nm losbreekkoppel, mogelijk voor bouten tot M42.
 • Met de 4-Mode DRIVE CONTROL kan de gebruiker binnen vier verschillende snelheids- en koppelinstellingen schakelen om de veelzijdigheid van de applicatie te benutten.
 • De geïntegreerde snelheidssensor verbetert de consistente herhaling van de gekozen koppelinstelling. Met de ONE-KEY™ tool biedt, een op de cloud werkend online voorraadbeheer, die zowel het volgen van locatie als diefstalpreventie ondersteunt flexibel accusysteem: werkt met alle MILWAUKEE® M18™ accu's
Kijk om de site van Milwaukee voor meer info en filmpjesV O O R    P R O F E S S I O N A L S    O N D E R    E L K A A R

Laden
Laden
Laden
Laden