Info

Techprof is een leverancier gespecialiseerd in het leveren van technische artikelen en gereedschappen aan industrie, overheidsinstellingen, bedrijven in de weg- en waterbouw en overige bouwgerelateerde bedrijven.

Met ruim 40.000 artikelen op voorraad, een eigen bezorgdienst, maatwerk in voorraadbeheer, een webshop en een 24 uurs servicedienst, is ons bedrijf een toonaangevende, betrouwbare en dienstverlenende technische partner in uw regio.
Wij onderscheiden ons door de flexibiliteit en kundigheid van onze enthousiaste en ervaren medewerkers. Hierdoor kunnen wij u over uiteenlopende technische onderwerpen adviseren.
Onze medewerkers hebben kennis van het gehele assortiment en alle mogelijke toepassingen.

Ons assortiment omvat alle voorkomende producten die technische professionals regelmatig nodig hebben. Wij verzorgen de leveringen dagelijks op de door u gewenste plaats. Wij hebben geen 9-5 mentaliteit en zijn ook in noodgevallen buiten kantoortijden te bereiken.

FERNEY:

Techprof is aangesloten bij inkooporganisatie Ferney, één van Nederlands grootste inkooporganisaties. Ferney telt meer dan 50 leden en 300 vestigingen in Nederland en België.


Ferney

Ferney is de leverancier van ons private-label Kelfort. Kelfort omvat een breed assortiment kwaliteitsproducten die zijn afgestemd op professioneel gebruik in de bouw en industrie. De kwaliteitsproducten van Kelfort zijn sterk en efficiënt toepasbaar, voor een optimaal resultaat. Kelfort staat garant voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Steeds meer professionals erkennen de kwaliteit en het gebruiksgemak van Kelfort. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag, wordt het assortiment van Kelfort continu uitgebreid met sterke bouw- en technische producten.

E/D/E:

Sinds 2001 werkt Ferney samen met het krachtige Einkaufsbüro Deutscher Eisenhändler GmbH (E/D/E)

E/D/E
Dit is Europa’s grootste samenwerkingsverband op inkoop- en marketinggebied, met een ledenbestand van ruim 1.300 ondernemingen in de bouw en industrie. E/D/E is zeer vooruitstreven op het gebied van automatisering. Dat sluit goed aan op de ambities van Ferney om de informatiestroom verder te digitaliseren. Ook op logistiek gebied loopt E/D/E voor. Ze verwerken dagelijks 35.000 orders in het magazijn, waar maar liefst ruimte is voor 70.000 artikelen. E/D/E werkt met een 24- tot 48-uurs levering en is actief in meer dan 25 Europese landen.


TECHNIEKGROEP:

Techprof is partner van TechniekGroep. De TechniekGroep is een strategisch samenwerkingsverband tussen een aantal industriële toeleveranciers in de markt. Stuk voor stuk ijzersterke regionale spelers die door intensieve samenwerking een landelijke dekking garanderen.V O O R    P R O F E S S I O N A L S    O N D E R    E L K A A R

Laden
Laden
Laden
Laden