Over ons

Techprof is een gespecialiseerde leverancier van technische artikelen en gereedschappen voor de industrie, overheidsinstellingen, weg- en water-bouw alsmede bouw-gerelateerde bedrijven.
Met ruim 40.000 artikelen op voorraad, een eigen bezorgdienst, maatwerk in voorraadbeheer en een 24 uurs servicedienst, is ons bedrijf een belangrijke, toonaangevende, vertrouwde, dienstverlenende partner. Wij onderscheiden ons door de flexibiliteit van onze enthousiaste medewerkers. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u op allerlei gebieden bijstaan. De vakbekwaamheid van onze mensen strekt zich uit over ons gehele assortiment. Of het nu gaat om het leveren van een boutje of het advies voor het demonteren van een lager. Ons assortiment omvat alle voorkomende producten die onze industriële klanten geregeld nodig hebben. Wij verzorgen de leveringen dagelijks op de door u gewenste plaats. Wij hebben geen 9-5 mentaliteit en zijn ook in noodgevallen buiten kantoortijden te bereiken.

Techprof is aangesloten bij inkooporganisatie Ferney. Een van Nederlands grootste inkooporganisatie, gevestigd in Heerhugowaard. Met meer dan 50 leden en ruim 300 vestigingen in Nederland en België.
FerneyFerney is ook de leverancier van ons private-label Kelfort.
Kelfort omvat een breed assortiment kwaliteitsproducten die zijn afgestemd op professioneel gebruik in de bouw en industrie. De kwaliteitsproducten van Kelfort zijn sterk en efficiënt toepasbaar, voor een optimaal resultaat.
Kelfort staat garant voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Steeds meer professionals erkennen de kwaliteit en het gebruiksgemak van Kelfort. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag, wordt het assortiment van Kelfort continu uitgebreid met sterke bouw- en technische producten.

Ferney werkt sinds 2001 samen met het krachtige Duitse Einkaufsbüro Deutscher Eisenhändler GmbH. E/D/E Europa‘s grootste samenwerkingsverband op inkoop- en marketinggebied, met een ledenbestand van ruim 1.300 ondernemingen in de bouw en industrie.
E/D/EE/D/E is zeer vooruitstrevend op het gebied van automatisering, wat mooi aansluit bij de ambities vanFerney om de informatiestroom verder te digitaliseren. Ook op logistiek gebied loopt E/D/E voorop. Dagelijks verwerken ze 35.000 orderposities in het magazijn, waar ruimte is voor maar liefst 70.000 artikelen.E/D/E werkt met een 24- tot 48-uurslevering.E/D/E is actief in meer dan 25 Europese landen en is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

Techprof is lid van de TechniekGroep. De TechniekGroep is een strategisch samenwerkingsverband tussen een aantal industriële toeleveranciers in de markt. Stuk voor stuk ijzersterke regionale spelers die door intensieve samenwerking een landelijke dekking garanderen.
Techniek GroepV O O R    P R O F E S S I O N A L S    O N D E R    E L K A A R

Laden
Laden
Laden
Laden