Service

Techprof vervult als toeleverancier een prominente rol voor industriële eindgebruikers. Vanuit onze vestigingen zijn wij regionaal actief en verzorgen wij dagelijkse leveringen aan onze klanten. We bezorgen in de regio op elk gewenste locatie en op elke gewenste tijd. Indien nodig leveren we dezelfde dag, maar ook kunnen wij een levering voor een later moment inplannen. Buiten ons verzorgingsgebied maken wij gebruik van een gespecialiseerde vervoerder.

Wij kunnen bestellingen leveren onder vermelding van uw artikelnummer op de pakbon en factuur en desgewenst factureren we per kostenplaats of afleveradres. Op verzoek verzorgen wij ook het voorraadbeheer op uw locatie. Daarbij kunnen afspraken gemaakt worden over de frequentie van bevoorrading. Kijk voor de  leuke en/of bijzondere producten en projecten die wij door de jaren hebben mogen leveren of uitvoeren hier.

24/7 bereikbaar:

Buiten onze openingstijden zijn wij, in noodgevallen, altijd bereikbaar. Bel gewoon met uw vestiging en u krijgt de mogelijkheid doorverbonden te worden met onze 24-uurs service.
Ga hier direct naar onze contactgegevens voor onze telefoonnummers

Wij doen er binnen de mogelijkheden alles aan om u zo goed mogelijk te helpen.
24/7 bereikbaarEigen bezorgservice
V O O R    P R O F E S S I O N A L S    O N D E R    E L K A A R

Laden
Laden
Laden
Laden