9. Persoonlijke beschermingsmiddelen

We hebben een compleet assortiment om iemand van kruin tot tenen aan te kleden met de beschermingsmiddelen die voorgeschreven zijn. Voor werkkleding hebben we met Mascot en compleet assortiment werkkleding, van onderkleding tot doorwerkjas. Veel professionele werkkrachten lopen langer op veiligheidsschoenen dan op vrijetijdsschoenen. Daarom zijn de schoenen van Bata Industrials niet alleen veilig, maar ook comfortabel.

Met 3M, Ear, Peltor en Bollé hebben wij ons assortiment compleet gemaakt op het gebied van veiligheidsbrillen, stofmaskers enz... Natuurlijk ontbreken ook helmen, vol-/halfgelaatsmaskers, gehoorkappen, EHBO-dozen, oogspoelflessen en valbeveiliging niet in ons leveringsprogramma.

Naast persoonlijke beschermingsmiddelen bevat deze artikelgroep ook Hygiëne producten. Samen met onze leverancier EuroProducts kunnen we u voorzien van allerlei produkten voor bij de wastafel , op het toilet of in de werkplaats, van poetspapier tot wc-papier. Handzepen om uw handen grondig schoon te maken na afloop van de werkzaamheden hebben wij van Gojo en Swarfega
3M
Bata
Bickz
Bolle
Ear
Peltor
Mascot
SafeWorker
MWear
Hydrowear
Havep
Sioen
HellyHansen
Kelfort
Jallatte
Ansell
Speedglas
Weldkar
Europrodukts
Deb Swarfega Stoko
Gojo
V O O R    P R O F E S S I O N A L S    O N D E R    E L K A A R

Laden
Laden
Laden
Laden