5. Werkplaatsinrichting & Stationaire machines | Intern transport | Bedrijfsinrichting

Deze productgroep maakt ons assortiment compleet met producten die ieder bedrijf nodig heeft om zijn werkzaamheden uit te voeren.

Werkplaatsinrichting & Stationaire machines:

Met de productgroep werkplaatsinrichting, stationaire machines geeft Techprof zijn relaties de mogelijkheid de werkplaats te complementeren en/of op te waarderen tot een volwaardige technische dienst. Stationaire machines zorgen ervoor dat elke metaalbewerking in een volwaardige werkplaats uitgevoerd kan worden. Draaibanken, buigmachines, kolomboormachines, zetbanken enz... Een uitgebreid assortiment compressoren van draagbare modellen tot  stationaire schroefcompressoren compleet met ketel en droger voor een perfecte luchtvoorziening in elke werkplaats en voor pneumatische toepassingen.
OptimumMW ToolsMetalkraft
AirpressAirmecFiac
Kelfort
Cejn

Intern transport | Bedrijfsinrichting:

In deze productgroep hebben we een compleet assortiment interne transportmiddelen om goederen in uw magazijn of speciale produkten in uw werkplaats op een eenvoudige en veilige manier te verplaatsen. Van palletwagens tot hydraulische vatentransporteurs.

Daarnaast hebben we een zeer compleet assortiment industriele wielen van Tente. Zwenkwielen, bokwielen compleet met en zonder rem etc.

Tevens leveren wij alle overige artikelen die men in een werkplaats vind zoals gereedschapskasten, stahulpen, magazijnbakken en -stellingen, ladekasten. Ter complementering hebben we ook nog een assortiment bedrijfsinrichting. Allerhanden producten die in een bedrijf noodzakelijk zijn. Van magazijnstelling tot magazijnbakjes, van prullemand tot afvalcontainer en van taperoller tot strapp-machines voor het dichtmaken van verpakkingsdozen.
Variofit
Fetra
Tente
Raaco
Parat


BottCPPavoyHeuer

Abus


V O O R    P R O F E S S I O N A L S    O N D E R    E L K A A R

Laden
Laden
Laden
Laden