4a. Handgereedschappen | Meet- en Aftekengereedschappen

Gereedschappen zijn essentiëel voor het (de)monteren, bewerken van alle verbruiksartikelen in ons assortiment. We hebben gekozen voor een aantal gerenommeerde merken in de markt.

Handgereedschappen:

Op het gebied van handgereedschap hebben wij een complete lijn sleutelgereedschap. Gerenommeerd Duitse merken zoals Stahlwille, Gedore, Wera, Wiha en Knipex. De assortimenten zijn zeer uitgebreid, van steeksleutels tot pincetten en van lijmklemmen tot werfpuntsleutels.

Naast deze A-merken verkopen wij al jaren met trots handgereedschap van Forum een privat-label dat zich kenmerkt door een zeer uitgebreid programma toegespitst op de behoefte van industriële gebruikers. De meeste gereedschappen worden geproduceerd door gerenomeerde fabrieken in Europa en garanderen een zeer goede kwaliteit tegen een hele scherpe prijs.

Stahlwille
Forum
Gedore
Gedore Red
Bahco
Knipex
Wera
Wiha
Bessey
Erdi
Hazet
ViseGrip


Jokari
Ridgid
Stanley
Gloria

Kelfort
Ironside


Coast
Scangrip
Procell


Bega
KukkoUnion

Meet- & Aftekengereedschappen:

Meten is weten! We beschikken over een compleet programma noodzakelijk meetgereedschappen, van schuifmaat tot rolbandmaat. Electra meetapparaten voor stroom, amperage en weerstand hebben we van diverse gerenomeerde merken. Voor het aftekenen hebben we een potlood tot aan een laser-uitlijnapparaat.

Mitutoyo
HeliosPreisser
Forum
Stabila
Weidmüller
Testboy
Benning


Lyra
PicaLeica
Nedo

V O O R    P R O F E S S I O N A L S    O N D E R    E L K A A R

Laden
Laden
Laden
Laden