2a. Technische Slangen, Fittingen & Appendages

Onze artikelgroep Technische Slangen, Fittingen & Appendages bevat allerlei producten voor het transporteren of verplaatsen van gassen en/of vloeistoffen en het regelen van de richting, hoeveelheid en/of druk. Om het vloeibare produkt of het gas van de ene kant van een fabriek naar de andere kant te verplaatsen.

Technische slangen:

Deze groep omvat een eenvoudige beregeningsslang tot een zware industrieslang. Wij hebben een compleet assortiment industriële slangen in ons assortiment van kunststof of rubber voor uiteenlopende toepassingen, vloeistoffen of zelfs granulaat. Door ons dealerschap van Baggerman hebben we de beschikking over een compleet assortiment Technische slangen zowel in kunststof als in rubber.

Baggerman

Fittingen & Appendages:

Ons leveringsprogramma bevat een uitgebreide diversiteit aan malleable fittingen, lasflenzen, RVS-fittingen.  Wij hebben een compleet assortiment appendages in ons assortiment voor allerlei toepassingen. Daarnaast hebben we een groot aantal industriële koppelingen en afsluiters voor allerlei toepassingen op voorraad. Met merken als Itap en Lüdecke hebben wij ons verzekerd van de beste kwaliteit voor de toepassing. Onze leverancier Bosta heeft met het merk Mega een heel uitgebreid assortiment kogelkranen en afsluiters van een goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.


Tevens hebben we een uitgebreid assortiment kunststof koppelingen en leidingen van +GF+ voor electrolas montage.
Itap


Mega
Lüdecke


Bosta
V O O R    P R O F E S S I O N A L S    O N D E R    E L K A A R

Laden
Laden
Laden
Laden