1. Lager- & afdichtingstechniek | Aandrijftechniek

Onze artikelgroep lager-, aandrijf- en afdichtingstechniek bevat alle vervangingsonderdelen die men nodig heeft om allerhande roterende delen van een machine “draaiende” te kunnen houden.


Lagertechniek:

Lagers zijn een heel belangrijk onderdeel van veel productiemachines. Met merken als INA, FAG en Elges in ons assortiment kunnen wij de industriële sector goed voorzien van wentellagers, lineair- en maintenance producten. Tevens kunnen we de gewenste service daarop verlenen.

Naast deze merken uit voorraad kunnen we heel veel andere merken leveren, van gerenommeerde A-merken tot B- of zelfs C-merken. In elke prijs/kwaliteit verhouding kunnen we wat voor u betekenen.
Ina FagTimkenKijk ook bij onze lagerservice. Hier bieden wij u een exclusieve kijk in de voorraad van één van de grootste lager-distributeurs in Europa.


Aandrijftechniek:

Op het gebied van aandrijftechniek hebben we voor kettingoverbrengingen met de merken Iwis, Elite, Rexnord en Eurochain een alles omvattend assortiment. Daarnaast leveren we met Contitech een complete range v-snaren. Met het leveringsprogramma spanelementen van Resatec kunnen we alle spanproblemen voor zowel ketting- als v-snaaroverbrenging oplossen. Tevens kunt u bij ons terecht voor een grote diversiteit aan askoppelingen. Van een relatief eenvoudige klauwkoppeling van Lovejoy tot aan een ingewikkelde vloeistofkoppeling. In elke asmaat en voor ieder vermogen en omstandigheden de juiste koppeling.
Conti
MegadyneIwis
Elite
Rexnord
Eurochain
Lovejoy
Resatec
RulandAfdichtingstechniek:

Om iets te beschermen tegen een soms agressieve omgeving waarbij stof en/of water kunnen zorgen voor corrosie en slijtage, hebben we een uitgebreid programma aan afdichtingen in ons leveringsprogramma. Van o-ringen voor een statische afdichting tot oliekeerringen of zelfs mechanical-seals voor een roterende afdichting.


V O O R    P R O F E S S I O N A L S    O N D E R    E L K A A R

Laden
Laden
Laden
Laden