Nieuws
01-12-2019

Loctite veranderd verpakking


Loctite 243
Al jarenlang gebruiken we de rode flesjes van Loctite. Ze zijn gekend voor hun kwaliteit, hun herkenbare kleur en vorm en voor het innovatiefe karakter van al die productoplossingen die intussen inmisbaar geworden zijn in onze toolbox.

Loctite staat niet alleen voor betrouwbare kwalitatieve producten maar ook voor een hoog niveau van technische en commerciele support, in het hele verloop van uw processen.
Loctite is de lijmkampioen.
De vele kopies die er op de markt te vinden zijn, bewijzen de kwaliteit van onze producten. Om verwarring te voorkomen, was het dus nodig om duidelijker onderscheid te maken met de anaerobe lijmen van uw voorkeur.

De anaerobe lijmen van Loctite krijgen nu een andere look:
  • Moderner
  • Uitgesprokener (moeilijker te kopieren)
Deze nieuwe verpakking staat nog altijd symbool voor de kracht en de revolutie die Loctite bracht in de anaerobe chemie en toont aan wat het produkt na al die jaren nog is:  
UNIEK
De nieuwe verpakking verandert niets aan het product zelf.
Loctite garandeert dezelfde kwaliteit en prestaties als voorheen. De formule, de kenmerken maar ook de IDH-nummers blijven ongewijzigd.01-08-2019

's Werelds eerste snoerloze 1" slagmoersleutel op de markt

M18 ONE FHIWF1
  • De M18 FUEL™ slagmoersleutel levert 2033 Nm koppel in een compact formaat, zonder snoeren, benzine of pneumatiek.
  • Levert tot wel 2400 Nm losbreekkoppel, mogelijk voor bouten tot M42.
  • Met de 4-Mode DRIVE CONTROL kan de gebruiker binnen vier verschillende snelheids- en koppelinstellingen schakelen om de veelzijdigheid van de applicatie te benutten.
  • De geïntegreerde snelheidssensor verbetert de consistente herhaling van de gekozen koppelinstelling. Met de ONE-KEY™ tool biedt, een op de cloud werkend online voorraadbeheer, die zowel het volgen van locatie als diefstalpreventie ondersteunt flexibel accusysteem: werkt met alle MILWAUKEE® M18™ accu's
Kijk om de site van Milwaukee voor meer info en filmpjesV O O R    P R O F E S S I O N A L S    O N D E R    E L K A A R

Laden
Laden
Laden
Laden