LandkaartAmHmUtAl
  • Wij zoeken een nieuwe collega

    Wij zoeken een nieuwe collega
    Door de groei van ons bedrijf zijn wij voor Techprof Amsterdam op zoek naar een verkoper buitendienst.

Techprofapp2


BedrijfsuitrWebshop
catalogus

 

Partner bij Techprof

De Techprof Group is opgericht door twee bekende ondernemers uit de Nederlandse technische groothandelsbranche, de heren Huigsloot en Groenhart. Op basis van ambitie, marktkennis en ervaring hebben zij een strategische visie ontwikkeld voor de toekomst.

Met meer dan 100 jaar ervaring weten zij als geen ander dat een sterke organisatie valt of staat met de mensen die daarin werken. Daarom zijn zij dan ook op zoek naar commerciële en leidinggevende mensen uit de technische groothandelsbranche, die mee willen participeren in één van de werkmaatschappijen.

Geen franchise, maar mede-aandeelhouderschap behoort daarbij tot de mogelijkheden en waar krijg je zo'n kans! Schroom daarom niet als je denkt, dat jij de aangewezen persoon bent om een Techprof vestiging te kunnen leiden of te vertegenwoordigen.

Ook staat de Techprof Group open voor bestaande bedrijven, die zich daarbij willen aansluiten. Aansluiting bij de Techprof Group betekent "samen" werken aan een solide en succesvolle toekomst binnen de technische groothandelsbranche.